Acélszerkezetek gyártása, szerelése, burkolása.

Komplett megoldásokat és szolgáltatást kínálunk az acélszerkezetek területén. Tanácsadás, projektfeldolgozás, gyártási dokumentáció, súlyoptimalizálás, anyagbiztosítás, gyártás, felületkezelés, minőségellenőrzés dokumentálás, szállítás és összeszerelés.

Szolgáltatásaink

5

Lemezvágás

különböző formájú és méretű vágások a megrendelő műszaki igényei szerint

5

Bádogos munkák

automata CNC hajlítógép segítségével folyamatosan tudjuk növelni a munka pontosságát és gyorsaságát.

5

Acél profilok vágása

ezek a profilok acél és vasbeton teherhordó szerkezetekhez használhatók. Előnyük a kis súly és a gyors összeszerelés

Komplett megoldásokat és szolgáltatást kínálunk az acélszerkezetek területén. tanácsadás, projektfeldolgozás és gyártási dokumentáció, súlyoptimalizálás, anyagbiztosítás, gyártás, felületkezelés, minőségellenőrzés és dokumentáció, szállítás és összeszerelés.

A gyártóüzem Deákin található, saját, teljesen fedett gyártócsarnokokkal rendelkezik, minőségi technológiai és gyártóberendezésekkel. Maga a gyártás szigorú minőségi követelmények és szabványok szerint történik.
Az így létrejövő termékminőség érdekében a gyártás során a legmodernebb technológiákat, gépeket és eszközöket alkalmazzuk.

Termékeinket – acélszerkezeteket – az építőipar, az ipar különböző felhasználási területeire tervezték. Nem terhelik a környezetet és újrahasznosíthatók.

Gyártunk profilrácsos vagy hegesztett lemezből készült rácsos csarnokokat, oszlopokat, nehéz és könnyű technológiai szerkezeteket, emelvényeket, lépcsőket, létrákat, korlátokat. A gyártókapacitásnak köszönhetően lehetőségünk van ügyfeleinknek egyéb munkákat is kínálni, mint például lemezvágás autogén és plazma technológiával, bágodos munkák, különböző profilú szerkezeti acél vágás és egyéb lakatos munkák. Tapasztalt munkatársak csapata készen áll minden igényes feladatot pontosan az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően elvégezni.

rokov skúseností

realizovaných projektov

zastavanej plochy